Szerzői jogok

Creative Commons Licenc
Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható. De mielőtt megosztanál, felhasználnál bármit is az oldalról, kérlek, hogy egyeztess velem is.

2012. május 18., péntek

A blog megszületése

Aki jobban ismer, az tudhatja, hogy immáron 5 éve blogolok mindenféléről, mindennapjaimról. Publikusan kezdtem, aztán egy kellemetlen élmény miatt privát lett a blog, kizárólag meghívottak olvashatják. Egy ideje azonban mocorog bennem a vágy, hogy privát blogomon közzétett élménybeszámolóimat ne csak a családommal osszam meg, hanem minél szélesebb körben. Elgondolkodtam, hogy miért is akarom ezt? Aztán megfogalmazódott bennem a cél is: annyi élmény, annyi szép hely, annyi kaland és benyomás ért minket a Párommal kis hazánkban! Meg akarom mutatni, hogy nem kellenek több tíz- és százezer Forintok, Magyarországon is lehet tartalmas és szép utazásokat, kirándulásokat tenni, amik maradandó élménnyel szolgálnak! Bízom benne, hogy ezekkel az élménybeszámolókkal másoknak is kedvet csinálok hozzá, hogy felkerekedjenek és kimozduljanak a hétköznapok szürkeségéből. :) 
Közzé fogom tenni itt a korábbi élménybeszámolóimat is az eredeti publikálási dátummal, így a feltöltés folyamatos lesz, van mit megosztani veletek. :) Tartsatok velem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése