Szerzői jogok

Creative Commons Licenc
Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható. De mielőtt megosztanál, felhasználnál bármit is az oldalról, kérlek, hogy egyeztess velem is.

2010. június 5., szombat

Egy hétvége Alapon, látogatás Rétimajorban (2010.05.14.))

Pünkösd előtti hétvégén, csütörtökön lementünk Apuhoz Alapra és ott töltöttünk pár napot.

Alapi gólyák

Sátoroztunk majdnem végig, amíg be nem köszöntött az ítéletidő. Kicsit hűvös volt, de legalább leteszteltük az új hálózsákunkat. :) 

Pénteken eltekertünk egyik kedvenc főzőműsorunk forgatási helyszínére, Rétimajorba, Halországba. Ez egy hatalmas halászterület, ahol van panzió és vendégházak is. Van egy kis wellness részlegük is, ahova befizettük magunkat. Kicsit szaunáztunk, jacuzziztunk (baromi klóros volt a víz), úszkáltunk, nagyjából csak mi voltunk, később jelent meg egy apuka a kisfiával. Kb. másfél órát töltöttünk itt, majd ettünk egy isteni finom halászlét a csárdában. Remekül főznek! Jó kis kikapcsolódás volt. Délután visszamentünk Apuhoz, addigra megérkezett Öcsém is, meg Anna húgom Picurral, a párjával. Este szalonnát sütöttünk, jól bekajáltunk. Másnap lovas nap lett volna a faluban, de sajnos elmosta az eső. Egész nap a házban voltunk. A sátrat lebontottuk, berendezkedtünk a nyári konyhában. Estére sütöttünk egy rakás kárászt, amit Apu kapott egy cimborájától, utána pedig kártyáztunk, társasoztunk. Egész jól éreztük magunkat szerintem. Vasárnapra már viharos szél is fújt, és megállás nélkül szakadt az eső. Végül a nagyon cudar viharban, hatalmas széllökésekkel dacolva kellett 10 km-t tekernünk Sárbogárdra, a vonatállomásig. Nagyon gyötrelmes volt, bőrig áztunk és átfagytunk. De ezt is megcsináltuk! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése