Szerzői jogok

Creative Commons Licenc
Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható. De mielőtt megosztanál, felhasználnál bármit is az oldalról, kérlek, hogy egyeztess velem is.

2012. április 1., vasárnap

Séta a Messelián (Mesélő-hegy)

A Messelia (vagy Mesélő-hegy) van hozzánk a legközelebb, itt van a szomszédban, mégsem mentünk még fel Putyóval. Ő már persze járt rajta régen, de együtt még sosem voltunk ott, mindig csak tervezzük. Na ma végre megvalósítottuk ezt is. :)

Susnyár (Putyó nagybátyja lakik itt, a Kő-hegy lábánál) felől próbáltuk megközelíteni a hegyet, több-kevesebb sikerrel. A Messelia nagy része már be van épülve. Több irányból is kerítésbe, út végébe ütköztünk, míg végül felfedeztünk egy ösvényt a bozótosban, egy elhagyatott telek mellett. Itt sikerült felkapaszkodni a hegytetőre (307 m), ahonnan pazar kilátás nyílik a Kőhegyre.


A hegy túloldalán pedig gyönyörű kilátás fogad minket a Kevélyek felé.



Volt itt egy kis pad is, amin elüldögélve kipihenhettük és kigyönyörködhettük magunkat. Itt volt lehetőségem néhány képet készíteni a virágzó kökénybokrokról is. Szeretem, mikor virágzik a kökény, szerintem csodaszép. :)



Lefelé már betonúton, lakott részen jöttünk le. Nem semmi, milyen házak épültek ide! Van egy-két villa és akad még sok nyaraló, hétvégi ház, szőlős. Bele is szerettünk egy eladó házba. De jó lenne.....



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése